St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 6 februari 2012

Boken kommer snart!!!

Ja nu mina vänner lämnas boken om lakrits in på tryck!!!! Och tre av mina bakverk har förevigats i den! Det känns ju alldeles galet roligt :D. Boken handlar som sagt om lakrits och den innehåller nog banne mig allt man behöver veta om ämnet. Allt ifrån dess historia till vad man kan använda det till. Och självklart finns det dessutom smarriga recept som innehåller lakrits, varav några jag utan tvekan kommer testa! Boken är skriven av Annica Triberg och Annika Wallin. Annica har bla skrivit Nostalgi-böckerna!

Dessa tre godsaker kommer finnas med i boken både med bilder och recept!
Lakrits är GOTT!!! YUM!
Åh vad jag ser fram emot att se boken i färdigt format och den kommer självklart få en alldeles speciell plats här hemma :)Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

  1. Så härligt.... Se ruggigt goda ut. kram emma

    SvaraRadera
  2. Grattis! Vad kul!!! //Camilla Örebro

    SvaraRadera
  3. Så roligt, stort grattis!!! :) Kramar i massor!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)