St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 18 februari 2012

Finns det pingviner i rymden???

Ja mina vänner, tårtan som gjordes igår fick ju bli en produkt av vår fantasi eftersom det gick lite sisådär med den hemmagjorda spn som jag tänkt att använda. Som jag tidigare berättade så fick vi använda lite snuttar som fanns kvar av annan sugarpaste och på det viset pussla ihop den.
Tårtan skulle sedan följa med härliga Sara som driver bloggen Kreativa Frun och hon fick pyssla lite på egen hand när hon kom hem. Eftersom tjejen som ska ha tårtan gillar pingviner så tillverkade Sara just sådana. Och visst blev de toksöta!!!
Tårtan blev ju lite rymdaktig med stjärnor och blå himmlavalv med små planeter av silverkulor. Men finns det verkligen pingviner i rymden???
Vem vet????
Tårtan i dagsljus med de söta pingvinerna på!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Hade så trevligt igår när vi gjorde den och lärde mig massor av nytt! Tack fina !! Den blev mycket uppskattad och alla på kalaset tyckte den var både supervacker och ljuvligt god! Lilla födelsedagsbarnet var lyrisk!

    Stor kram!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)