St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 3 februari 2012

Ren perfektionism!!!

Ja detta mina vänner, är ren perfektionism!!! Återigen har jag varit inne på en av mina favoriter som gör bland de snyggaste tårtorna EVER!!! Luta dig tillbaks, titta och NJUT av dessa oerhört vackra tårtor. Det är förstås PINK CAKE BOX som tillverkat dem. Tänk om man finge gå en kurs där *drömmer*...

Kolla detaljerna!!!! Tjo flöjt- galet bra!


Hade jag fått en sådan tårta hade jag svimmat...kolla blommorna!!!!
Detaljerna är helt sanslösa i mitt tycke, kolla bara thekoppen på tårtan längst ner. Det är verkligen svårt att förstå att man kan göra sådana mästerverk och att de fortfarande är ätbara. Men visst, amerikanarnas tårtor brukar å andra sidan inte vara de godaste- inte om man jämför med de svenska tårtorna. 
Jag prövade ett antal tårtor under mitt år i Usa och jag blev grymt besviken på smaken. De såg verkligen makalöst goda ut...men så var inte fallet tyvärr. Torra, smaklösa och ytterst tråkiga. Men får jag en tårta som ser ut som någon av de ovanstående så kan jag nog stå ut med att den inte är världens godaste!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Helt fantastiska, vilka skapelser.
    God natt ZZZzzzzz / Gunilla

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)