St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 14 december 2011

Vem vill inte bo i ett slott?

Ja vem vill inte bo i ett slott???? Jag hade inte sagt nej till att göra det i alla fall....fast vid närmare eftertanke kanske det inte är fullt lika kul att städa det som att bo i det?
Men om man nu inte riktigt har råd att bo i ett sådant vackert hus så kan man ju i alla fall få drömma om det, eller hur?! Eller åtminstone få en tårta i formen av ett?
I somras köpte jag en byggsats som är just i formen av ett slott och det ska användas till att bygga upp tårtan. Jag har dock inte riktigt vågat mig på detta projekt, eftersom jag misstänker att det med största säkerhet kräver både tid och omsorg. Men nog ska jag testa det inom en relativt snar framtid i alla fall!! Ta er en titt på dessa söta tårtor så förstår ni säkert varför jag vill testa att göra ett;

Byggsatsen:
Med den kan man göra sådana här tårtor;
Visst är de bedårande??? Hade jag varit barn nu (ett riktigt prinsessfreak som jag var) så hade jag definitivt velat ha en sådan tårta! Det hade verkligen varit höjdpunkten av allt. Fast jag hade nog sparat den tills den möglade bort...kanske inte så fräscht.....men ändå! 


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. wow!!

  hur ser mallen ut?
  wow vet inte vad jag ska säga...

  Kolla gärna mina tårtor och bakelser www.mammahjarta.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Jag är dålig på att kommentera men jag läser det mesta - när jag hinner. Jobbar heltid nu i december så det känns som att man bara jobbar och sover och gör tårtor :-)

  Känner med dig angående den elaka kommentaren. Vilka puckon det finns!

  Om du vill ha en tjusig tårtspade kan du vinna en sån i min blogg nu :-)

  Stor kram till dig!

  PS - jag kommer till Öland över 13-helgen, vad säger du, ska vi ta en fika?

  SvaraRadera
 3. Sabina; Mallen är i plast och en massa olika delar. Ska se om jag kan ta en bild på den och visa dig :). Ska genast gå in och titta hos dig!! :)

  Maria; Jaaaaaaaaa!!!! Ooooooo vad roligt om vi kan ses!!! Klart vi måste göra det när du kommer hit!!!! Jag skickar över mitt nummer på fb :D

  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Åhh vill också ha en sån form! Vet vissa prinsesstokia tjejer som älskat såna tårtor!

  SvaraRadera
 5. Ähh gumman, det fixar du galant efter ett par glas vin ;) Du vet väl hur kreativiteten flödar just då ;) Och behöver du hjälp vet du var jag finns ;)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)