St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 26 december 2011

Nya projekt är alltid kul! Cupcakebukett á la St Heaven Street!

Då var min egen lilla cupcakebukett klar! Jag har mixtrat med lite olika varianter så det kommer fler inlägg med de olika. Man måste ju testa lite medan man ändå är igång, eller vad säger ni?!
Jag kommer helt klart göra dessa buketter fler gånger, men jag ska förfina min spritsning för gudarna ska veta att jag behöver öva *mutter*, det SER så lätt ut....men det är det INTE!!! Men skam den som ger sig! Jag ska lära mig det för det är ju ändå så att övning ger färdighet ;)

Jag tycker det blev läckert att blanda cupcakesen med sidenblommor och det går ju att variera i oändlighet. Lite kladdigt och trixigt är det dock men strunt samma, det är ju värt det om man lär sig något på det :)
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Sååå jädra läckert! Jag ser de leende, gapande munnarna framför mej när du kommer med den i morgon./Yvonne

  SvaraRadera
 2. Det alltid roligt att göra cupcakebukett!! Jag kan rekommendera tyll nummer1M från Wilton som ger en riktigt fina effekt för dina cupcake som jag gjort innan http://sana-madebylove.blogspot.com/2011/02/cupcakes-buketta-lovely-gift-with-idea.html

  SvaraRadera
 3. så vackert och vilken bra idè.

  SvaraRadera
 4. Yvonne; Tack!!! Roligt att testa något nytt :D

  Sana; tack för tipset! Ska genast kolla din länk :D

  Simone; Tack söta du!!! Kram till dig :D

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)