St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 12 december 2011

Jo tack, man ligger i underläge!!

Det är det minsta man kan säga när man ser dessa fantastiska pepparkakshus! Och jag kan inte för min värld förstå HUR de lyckas göra dem så fina??? De är ju perfekta...på alla sätt och vis??? Fyyyyy vad livet är orättvist- vill också kunna göra så vackra hus!!!

Som sagt; HUR GÖR DE?????
Och jag som är stolt när jag fått ihop ett hus med fyra väggar och ett tak....*snyft*.
Men hur avvis jag än är på dessa människors kunskap så kan jag inte göra annat än att beundra dem- vilken kreativitet, kunskap och skicklighet! Helt galet!!!

Bilderna tagna från Googles bildsök.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Men vad fint!! Jag skulle ha de fram hela året...

  SvaraRadera
 2. Karin Sjödahldecember 12, 2011

  Ja, de är helt underbara :) Men man får komma ihåg att det är de finaste slutresultaten vi ser, inte alla andra vanliga försök som ledde fram till de här perfekta. Varenda en av de här husen har en lång rad av halvbra stugor eller rena katastrofer till föregångare. Dessutom tror jag att alla delar är dekorerade och mycket vältorkade innan de monterats samman...
  Men visst är de underbara :)

  SvaraRadera
 3. Oj, vilka fina! Man känner sig verkligen halvbra när man ser dessa!!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)