St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 27 december 2011

För den speltokige- Angry Birds!

Ni som har Iphone har säkert hört talas om Angry Birds? Jag har blivit lite halvtokig i det spelet och tycker det är galet kul att spela (även om jag svär högt när de små kräken inte dör...*s*). Jag såg för ett tag sedan en sådan tårta och tyckte den var så oerhört ball så jag sökte lite för att se vad som har gjorts. Kolla in dessa:

Ska nog ta och testa att göra dessa figurer och hoppas sedan på att det finns något som gillar både Angry Birds och tårtor! :)Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. jag har gjort ett inlägg att du är min favoritblogg:)

  SvaraRadera
 2. Coola! Vad har du gjort figurerna av?

  SvaraRadera
 3. Sabina; åh vad söt du är!!!! Det blir jag verkligen glad av!!! Kram till dig :D

  Åsa; det är inte jag som har gjort figurerna, bilderna är tagna från googles bildsök :). Men de är nog med största säkerhet gjorda av sugarpaste skulle jag kunna misstänka :)

  SvaraRadera
 4. Både Marcus och jag gillar angry birds OCH tårta så vi kan minsann hjälpa dig att äta upp :-P
  Många kramar!
  Fia

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)