St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 4 december 2011

Julpynt, julmarknad och snart dags för julgodis?

Ja lite mer julpynt har jag fått upp även om det går hiskeligt långsamt. Jag brukar alltid vara väldigt snabb med att få upp mängder av pynt- granris, polkagrisar, tomtar, julbockar och massa annat. MEN, jag SKA ta tag i det denna veckan!
Idag har jag och dottern varit på julmarknad på Skälbys 4H-gård och jag måste säga att jag tycker den faktiskt är mysigare än på slottet numera. Det är mer liv på Skälby och det är härlig julmusik som strömmar ut från högtalarna. Det var dock ganska kallt och blåsigt och jag hade helt klart hellre sett snö...men men, man kan inte få allt!
Vi hann med en sväng till katthemmet för att titta på alla söta katter som finns där och man blir ju såååå sugen på en till liten katt när man ser dem. Såg en sådan söt liten gul katt......men nä- det får nog vänta ett tag till. Jag har ju trots allt mina tre galningar här hemma och det får räcka för ett tag.
Hoppas ni alla har en riktigt härlig advent och förlåt att jag varit dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna. Det finns skäl till det som jag får ta vid ett senare tillfälle.
2a Advent

En till liten julgrupp fick det bli! Sötaste tomten kommer från blomsterlandet. Den fick helt enkelt göra kanelstängerna och julkulorna sällskap :)

En av mina älskade bonbonjärer fick utgöra krukan denna gång!


Stången och taket fick bli pimpade med grankvistar!

Hittade en söt krans på Blomsterlandet och det bästa var att det var halva priset! Vem gillar inte att fynda liksom?!

Söta flaskor för 10 kr styck på julmarknaden, inte dåligt det inte!

I veckan får det nog bli dags för att göra det traditionella julgodiset och pepparkakshuset! Det blir till att pyssla ihop (och säkerligen bränna fingrarna av sig på det smälta sockret....det lyckas jag med VARJE år....*suck*), ett litet hus och med största säkerhet svära sig svart innan man fått ihop det! Men det SKA gå- för jag har gjort det varje år och då ska jag banne mig göra det detta året också!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

  1. Så mysigt det låter med julmarknad. Missade helt att det var . Jättfint arrangemang du gjort i bonbonjären.
    Vad det än är som hänt så skickar jag en stooor styrkekram till dig fina! / Sara

    SvaraRadera
  2. Skälby marknad är jättehärlig tycker jag!!
    Men du, kökslampan som jag ser skymten av.. ser ju helt underbar ut!
    vart hittar man en sådan??

    SvaraRadera
  3. Menar du taklampan? Den är från IKEA :)

    SvaraRadera
  4. Va! är den från Ikea, det hade jag aldrig trott! Trodde typ House Doctor eller något sånt!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)