St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 13 december 2011

Juliga dekorationer till cupcakes!

Till helgen blir det cupcakes så jag har tjuvstartat med lite dekorationer som ska pryda dem. Jag såg så söta julstjärnor hos den fina bloggen Kakbiten
 (vilken jag tycker ni ska in och besöka på direkten!!!!), och jag blev så förtjust att jag var tvungen att prova att göra dem! De passar ju utmärkt som juldekoration till både tårta och cupcakes!! Tänk vad roligt det är att titta runt på olika bloggar och hitta så bra inspiration :). 
Här är de små blommorna;

De går att göra i flera olika storlekar och om ni vill ha tips på hur man gör så kommer det en steg-för-steg manual under dagen! Nu är det dags att gå till mitt "vanliga" jobb men håll utkik på bloggen under dagen för fler inlägg :).
Önskar er alla en riktigt trevlig Lucia!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)