St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 28 december 2011

"If I was a rich girl...."

....så hade jag köpt en tårta från Cake Opera!!!! HELT MAKALÖST så oerhört vackra de är! Detta måste vara det vackraste av det vackra utan tvekan! Undra hur mycket en sådan tårta går loss på? Och undra hur lång tid de tar att göra? Och undra HUR de gör dem? Och hur de smakar? Och vad de använder för material?
TÄNK om man fick gå en kurs hos dem....*drömmer*! 
Kan ni tänka er något vackrare? Det kan inte jag! Detta MÅSTE bara vara de vackraste tårtorna i hela världen! Absoluta konstverk, jag hade ALDRIG kunnat sätta kniven i dem. Jag hade nog sparat dem i all evighet (undrar i mitt stilla sinne hur det börjar lukta tills slut???).
Känner mig som Askungen när hon suckande tittar mot slottet och säger "vad är väl en bal....."!

CAKE OPERA hittar du HÄR!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. De är ju helt galet snygga! Snacka om att man känner sig som en rookie...:-)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)