St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 25 december 2011

Jul i vårt hus!

Eller ja, kanske inte direkt i vårt hus.....Julen spenderades nämligen hos mina kära föräldrar och där är det alltid lika mysigt! Och det är dessutom ganska skönt att inte behöva tänka på allt som behövs göras inför julen. Jag har jobbat som en liten tok tidigare i veckan och dessvärre inte hunnit med hälften av det jag hade tänkt göra. MEN man kan inte lyckas med allt eller hur?!
Så gårdagen gick helt enkelt till att enbart ta det lugnt och slappna av, vilket inte tillhör vanligheterna för min del!
Jag delar med mig av lite bilder från gårdagen för att visa hur fint min kära mamma alltid gör det till jul, totalt MYS!!!


Mormors underbara kakor får man absolut inte vara utan på julen!!!Min kära mor och dotter tillsammans på julaftons kväll!

Mamma brukar alltid pynta i varje vrå.

Sötaste tomteflickan, en klar favorit!

En av askarna jag scrappat under årens lopp.


Älskar att sitta framför kakelugnen och mysa i värmen!


Ljus överallt är så klart ett måste!

Vackra dekorationer hittar man både här och där!


Nu fortsätter julhelgen med massor av god mat, julgodis och annat trevligt!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Vad fint din kära mor har det,förstår att du älskar att komma dit och mysa.Anar också var du fått din passion för pyssel och pynt ifrån.Ha en God Fortsättning och ett Gott Nytt År.

    SvaraRadera
  2. Ja det är verkligen mysigt där! Där finner man både lugn och ro vilket är välbehövligt. Hoppas du haft en härlig jul min vän och God fortsättning till dig med! Kram

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)