St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 22 december 2011

Enkelt är vackert!

Det finns ju två miljarder sätt att pynta en tårta, det vet vi alla. Men ibland är det faktiskt det enkla som är bland det vackraste! Jag har fastnat för dessa oerhört vackra tårtor som är så ljuvliga i all sin enkelhet. Jag kan verkligen sitta och beundra dem länge och känna att de alla är små konstverk.
Det blir verkligen stilrent och oerhört snyggt med en enkel siluett på tårtan. Det behövs egentligen inte mer än så! 
När vi var i Paris för några år sedan fick hela familjen sina siluetter klippta av en gatukonstnär (eller nja...vi skulle kunna säga att vi bli påhoppade av en sk gatukonstnär och karln började klippa utan att fråga och sen tiggde han pengar...men...det blev fina siluetter så jaja). Siluetterna har jag så klart sparat och de ska jag nog ta och använda till en tårta så småninom. Det hade ju varit roligt att göra dotterns siluett, då blir det verkligen speciellt!


Den sista tårtan är ju fullkomligt ljuvlig, en sådan har jag gärna gjort till dottern. Fast med liiiiiiite mindre rysch-pysch kanske ;)

Men nog är det enkla bra vackert?!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping