St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 26 december 2011

Och så en bukett till!

Det var faktiskt inte så svårt det här med en bukett av cupcakes. Lite pilligt att få dem att fästa stundvis men jag måste ändå säga att jag gillar resultatet! Det går ju faktiskt att göra väldigt mycket av dem och man kan variera färger och dekorationer hur mycket som helst. Jag hade en plan att göra minicupcakes att fästa mellan de stora men jag kom inte så långt dessvärre. Men det finns ju fler gånger och då ska jag testa lite nytt! 
Det måste ju så klart bli en vårbukett....och en påskbukett...och kanske en sommarbukett...eller ska man göra en födelsedagsbukett...eller kanske en rosbukett??? Hm...tåls att tänkas på!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)