St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 2 december 2011

Om man vill pryda tårtan med något roligt på bröllopsdagen!

Om man ska gifta sig och vill ha något lite mer ovanligt på toppen så kan man välja några av dessa roliga figurer som visas nedan. Vi har ju inte direkt något större utbud av caketoppers här i Sverige (vad jag har märkt vill säga då), men det hade varit roligt om man hade lite mer att välja bland. Det är många som vill ha handgjorda caketoppers då de vill spexa till tårtan lite. I somras gjorde jag tex Homer och Marge Simpson där de båda var helt gjorda i sugarpaste. En helt klart annorlunda och rolig uppgift!

Visst är de balla?!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. De där måste jag bara få tag i och sälja i min butik!!! =) =) Ha ha ha

  SvaraRadera
 2. De där måste jag bara få tag i och sälja i min butik!!! =) =) Ha ha ha

  SvaraRadera
 3. Va fasen, nu lurade datorn mig! Den sa att min kod inte va godkänd så jag fick skriva in ett nytt ord i rutan, sen plötsligt godkände han båda verifieringarna av bokstavsrutorna man måste fylla i.. Nåja ; ) Man kan aldrig va nog tydlig ; )

  SvaraRadera
 4. Nej vilka roliga! Jag har kollat runt efter någon rolig/fin men verkligen värdelöst sortiment, får kolla i USA istället :)
  Jag skickade förresten ett mail till dig någon vecka sedan gällande bröllopstårta, har inte fått något svar så undrar om det kommit fram?

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)