St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 17 december 2011

Julcupcakes!

Lite juliga cupcakes sitter ju aldrig fel i dessa tider, eller hur?! Ledsen att jag varit lite dålig på att skriva i helgen men jag har varit på annan ort och även om jag haft datorn med mig så har jag inte riktigt hunnit med att skriva. Men jag lovar jag ska gottgöra er i veckan ;)Hoppas ni alla har haft en härlig helg och att ni njutit av både lussebullar och annat gott!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Underbara! Är nog mest förtjust i cuppisar i bakväg tror jag. Får alltid lust att baka när jag ser några fina.

  SvaraRadera
 2. Vilka UNDERBARA cuppisar du har gjort. I helgen försökte jag mig på göra små utsmyckningar i flowerpaste och gissa om det var kul. Mer utsmyckningar till folket =)
  Massa 4:e adventskramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Så fina de är! Kul sätt att göra blommor på =)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)