St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 30 december 2011

Ett TACK, en person jag beundrar och en födelsedag!


Först och främst vill jag säga TACK till alla er som kommenterat gårdagens inlägg både här och på FB! Oj, vad era kommentarer värmer- de går rätt in i hjärtat till en alldeles speciell plats där. 
Under de månader som bloggen varit igång har jag fått så många fantastiska ord skrivna till mig och det är många gånger jag blivit rörd till tårar. Vilka fantastiska människor ni alla är, vet ni det? Underbara, vackra, innerliga och oerhört härliga!!
Jag vill ge er alla en stor och varm kram för allt ni gjort för mig! Jag kommer fortsätta bloggandet framöver med nya friska tag och det kommer som vanligt bli både tårtor, macarons, inspiration och annat trevligt och jag hoppas ni kommer tillbaka hit och tittar in!

Nu är det inte långt kvar tills 2012 och det är mycket som ska göras innan dess. Min dotter fyller nämligen hela 14 år på måndag och jag har så klart en del att pyssla med. Det är helt otroligt vad snabbt tiden går, nyss var hon ju en liten bebis min lilla skrutt. Nu är hon en vacker, intelligent och fantastisk ung tjej som gör sin mors liv så underbart. 
I sedvanlig ordning ska hon få en speciell tårta och det var ju faktiskt så allt med den här bloggen började. Just med hennes tårta. Ur den föddes så småningom drömmen om att starta eget företag. Så tänk vad min dotter inspirerar mig! Hon får mig att vilja nå min dröm och att kämpa vidare mot den! Hon är helt enkelt fantastisk!!!!

Och när jag ändå talar om fantastisk och att följa sin dröm; vill skriva några ord om någon som jag beundrar just för dessa två egenskaper. Min härliga frisör och vän Julia!
En ung tjej på 20 år som startat företag och jobbar hårt för det. DET tycker jag är häftigt!!! Hon vågar att följa sitt hjärta och göra det hon vill. DET är det INTE många som gör i den åldern! OCH hon är dessutom tokduktig!!! Noggrann och effektiv och jag har alltid blivit sååååå nöjd med hennes jobb. Så därför vill jag passa på att rekommendera henne för er som bor här i Kalmar, för hon är mer än värd ett besök!
Hon är den som har gjort mitt hår under några år nu och vet hon precis hur jag vill ha det. Och let´s face it- det sitter ju i håret, eller hur?! ;)
You go Jullan, du är grym!!! Sträck på dig, du ska vara stolt över det du åstadkommit min vän!

Julia hittar ni på "Er Salong" , Ståthållaregatan 5 i Kalmar . Hon finns även på FB där ni kan ta del av hennes erbjudanden!!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Ledsen att höra att det kört ihop sig för dig! Det är hårt när livet inte går i den riktning man vill, men jag anar en styrka i dina ord och hoppas att du också har massor av stöd utanför bloggvärlden också.
    Din nya frisyr är toppen! Det blir en kanonstart på en nystart i livet och ett nytt år runt hörnet!
    Önskar dig ett Gott Nytt År och massor av styrka!
    Kram Suzann

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)