St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 19 december 2011

Sötast i köket!

När man bakar vill man ju så klart skydda sina kläder, för alla som håller på med smet och degar vet ju att det är lätt att kladda ner sig! Och det skadar ju inte att samtidigt vara sötast i köket med dessa tokfina förkläden;Förklädena hittar man hos Jessie Steele, eller så kan man klicka HÄR så kommer man direkt dit!
Jag vet att man dessutom kan tävla inne hos Bagerskan om ett av dessa oerhört fina förkläden! Det ska jag minsann in och göra nu :). Klart man vill vara så fin när man gör tårtor!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)