St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 1 oktober 2013

Pumpor, mönstrad rulltårta, födelsedagsfirande och goda nyheter!


Ja kära vänner, här ges det skäl till att baka NÄSTAN varje dag. I söndags fyllde sambon år så då passade jag så klart på att baka lite. Eftersom vi var på skördefest i lördags så köpte jag på mig lite vackra prydnadspumpor då jag tycker de är så fina att se på. Och de passar ju dessutom bra till att pynta bordet med! Så med tanke på att det är skördetid så fick det helt enkelt bli temat för både bord och bakverk. 
Det bidde en mönstrad rulltårta med nutella och en supersmarrig pumpapaj med marängtäcke. Roligt var att den sistnämnda verkligen gick hem hos familjen! Var bara en liten ensam bit kvar i formen efteråt. Vill du ha receptet på pajen så hittar du det HÄR.
Och vill du ha tips på hur man gör rulltårtan så hittar du det HÄR.


Minipumporna på rulltårtan är gjorda av marsipan!


PS; idag fick jag klartecken på att det blir fler radioprogram för min del, Wiiiiiiihoooooo! Så bli galet roligt att få möjligheten att spela in fler avsnitt av Receptfritt!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)