St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 28 oktober 2013

Får det lov att vara lite snor?


Ja kära vänner, i år ska jag inte ge mig på att ha något Halloweenkalas. Men det hindrar ju inte att fantasin måste få släppas lös ändå! Och som ni redan vet så tar jag alla chanser jag får när det gäller att pynta och gå loss på sötsakerna.
Det är ju sällan man får chansen att göra något riktigt läbbigt, men idag passade jag på!
Det bidde dock varken mumier, häxor eller monster. Snarare värre....Det ni ser är en vaniljcupcake med marsipantäcke. Dekorationerna är gjorda i sugarpaste och marsipan. Blodet är gjort av halloncoulis och mosade hallon. Varet är dulche de leche, mao kolasås!
Sugen på lite hjärna? Ja gärna!!


Kanske inte så aptitretande men nog så roligt att göra!!! Tror nog dessa skulle fascinera både små som stora på ett Halloweenkalas eller vad tror ni?


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Åh fy bubblan! Larverna var nog värst tror jag..! Det är inte ofta man blir imponerad och smått äcklad på samma gång när det gäller bakverk.. Bra gjort! ;)

    SvaraRadera
  2. Herregud vilka häftigt äckliga cupcakes! Speciellt maskarna! Och varet... Och snoret. Och spinden ser riktigt levande ut! :-D

    SvaraRadera
  3. Spydde nästan, men jäkla skickligt gjort! :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)