St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 21 oktober 2013

Tänk vad fort man glömmer!!


Ja kära vänner, visst är det konstigt vad fort man glömmer. Har suttit och gått igenom många av mina gamla bilder på tårtor som jag tidigare gjort och en del av dem har jag helt glömt av. Men vad kul det är att titta på en del av alla dessa bilder!! En del tårtor är man mindre nöjd med och andra väldigt nöjd med. Men oavsett vad man känner för dem så tror jag det är viktigt för ens egen utveckling att då och då ta en tillbakablick. Om inte annat för att se hur man utvecklats.
Här har ni ett axplock av några av de tårtor jag skapat allt sedan jag startade. Några är gjorda för ett bra tag sedan och jag kan tyvärr inte rangordna dem då jag tappat kollen på vilken som gjordes när.

Sen kan man också konstatera att man lär sig med tiden. Lite skillnad på min Pippi då och nu!Som sagt, nog är det kul att se tillbaka lite!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)