St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 14 oktober 2013

Den perfekta presenten till en tårt - och baknörd?

Ja kära vänner, det här med presenter är ju alltid trevligt. Och även om man inte får något av någon annan så bör man ju faktiskt unna sig själv något då och då eller hur?!
Jag är ju en sådan som älskar sötsaker i alla dess former och här förstår ni, kommer något som definitivt faller mig i smaken och troligtvis många av er som kollar in här då och då!
Vad sägs om de sötaste små smyckena i form av bakverk? Tokgulliga tårtbitar, cupcakes och annat fint? Ta bara en titt här: 


Företaget som gör dessa heter Cute Cat Design och de tillverkar dessa söta små godsaker för hand. 
Är de inte ljuvliga så säg?!
Vill du se mer av deras sortiment så klickar du HÄR!Cute Cat Design finns så klart även på Fb, för att komma dit så klickar du HÄR.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)