St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 22 april 2011

Tårta med många utseenden!

Jag slängde ihop en tårta lite hastigt och lustigt men blev väldigt förgrymmad över att mina planer att göra en helt vit tårta gick i stöpet då det inte fanns några vita marsipanlock kvar på Maxi :(. Hade ju en sådan bra plan vad jag skulle göra. Men- jag fick tänka om och göra något annat i stället. Så det bidde en liten gröning med slarvigt veckat lock. Hade inte riktigt tålamod att vara pillig idag med mitt stackars brända finger och allt som gått snett. Tur att även slarviga tårtor kan se ganska bra ut! Så jag bestämde mig för att roa mig med att klä ut den stackars tårtan. Jag hittade vacker spets sist vi var i paris och de har legat i skåpet och väntat på att bli använda. Vilken tur att jag fick lite användning för dem idag :). Bjuder på lite olika bilder på en och samma tårta fast i olika förklädnad. Och självklart vill jag höra vilken stil ni gillar mest, så skriv gärna en liten kommentar!!

Nå, vad säger ni? Vilken utklädnad är snyggast?


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Rose-Marieapril 23, 2011

    Jag gillade den enkla stilen med bara blommorna."Less is more" liksom.Spetsarna var i och för sig jättefina men jag tyckte bättre om tårtan utan dem.

    SvaraRadera
  2. Kul med lite olika åsikter :). Och det är alltid kul att höra vilka versioner folk gillar!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)