St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 20 april 2011

Chokladdoppade Macarons och "Macaronssticks"

Blev lite glad idag när jag hittade ett sött litet kakfat för en väldigt billig peng. Självklart var jag ju tvungen att ta kort på det tillsammans med mina små Macarons och Macaronsticks (japp, har döpt mitt lilla experiment). Passade på att påsk-pimpa fatet med lite fjädrar ;)

Det är oerhört roligt att experimentera med färg, form och fyllningar. När jag har lite tid så kommer jag göra ytterligare försök till det! 
PS: tjejerna på jobbet älskade dessa små godingar! Till och med den av oss tjejer som inte brukar äta sötsaker annars :). Känns som ett bra betyg!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)