St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 21 april 2011

Nu händer det mycket för St Heaven Street!

GLÄDJE!


Ja det är verkligen helt otroligt vad mycket det är som händer i min lilla värld just nu! Sedan jag startade bloggen för snart tre månader sen har det hänt oerhört mycket och mer blir det. Beställningarna rullar in i snabb takt och jag blir till och med tillfrågad på stan om jag är "hon som bakar och bloggar". Det hade jag verkligen inte trott för några månader sedan. Bloggen växer och fler och fler hittar hit vilket är väldigt spännande. Jag har fått kontakt med många underbara människor både via bloggen och "den riktiga världen" tack vara mitt bakande.
Det kommer många förfrågningar om jag vill vara med på events av olika slag och jag känner mig oerhört smickrad och glad över det. Som det ser ut just nu kommer jag medverka på två stycken i maj, mer om dem skriver jag senare (lite måste jag ju hålla inne med ett tag ;)). Kan säga så mycket dock, ni vill inte missa dem!!

Jag måste säga att jag är imponerad över genomslagskraften nätet har. Tänk vad många man kan nå ut till med en blogg. Jag som alltid tidigare sagt att "blogga kommer jag minsann aldrig göra". Oj vad jag har fått äta upp mina ord och ändra min förutfattade mening. Lite skamset böjer jag ner huvudet och inser att man inte ska uttala sig om saker för tidigt.

Men jag är väldigt glad att jag började blogga, för utan bloggen så hade jag inte kommit i kontakt med många av er härliga människor som förgyller min dag. Ni ska veta att varje kommentar, liten eller stor, räknas för mig och det är så kul när ni ställer frågor eller bara skriver vad ni tycker.

Nästa vecka ligger det två tårtor beställda och även lite cupcakes. Ska bli kul att få göra tårta igen! Denna gången ska jag få gå lös med min egna kreativitet och jag riktigt längtar efter att få göra det. Har massor av ideér, ska bara se till att jag kan överföra dem från mitt huvud till själva tårtan. Men först måste jag beställa hem nytt material, det har gått åt mycket senaste veckorna. Skulle nog behöva lagra några kilo av både Sugarpaste och Flowerpaste men vart tusan ska man göra av det? Får nog riva ut något köksskåp här hemma  så man kan stuva in lite nytt där :)

Fortsätt ställ frågor och fortsätt kommentera, det gör mig så glad! Tack alla härliga människor som läser bloggen :)

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

 1. Julia Sandellapril 26, 2011

  Är också väldigt glad över att du satte dig över dina förutfattade meningara ang bloggande och testade på det! Tänk vad mkt man missat annars.
  En av de där tårtorna är jag väldigt intresserad av måste jag säga...ska bli oerhört spännande.
  Bara att traska ut på gården och gräva dig en jordkällare, vips så har du plats till alla ingredienser!!
  Kram

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)