St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 20 april 2011

100 cupcakes på väg...

Så där, då har man fått ihop masssssssssssor av muffins....snart blivande cupcakes. Totalt 124 st har jag hunnit med! Känner mig nöjd faktiskt :). Nu ska de dekoreras och klädas i påskskrud för att levereras imorgon. Har nog några kilo godis som står här och väntar på att få pryda bakverken. 

Perfekta små godingar!

Ett litet nätt lass med muffins.

Massor av kycklingar och godisägg..

Lika bra att ta storpack!!

Hur slutresultatet blir får ni vänta lite med att se. Det tar ju lite tid att pynta så många, men lika bra att öva direkt så man har vanan inne om man kanske skulle behöva göra många sådana beställningar framöver ;)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)