St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 26 april 2011

Dekorationer till kommande tårta!

Denna veckan blir det en tårta på mitt favorittema; Sagotårta! Älskar att få skapa fritt och göra små sagoliknande alster. Skulle tro att det är barnet i mig som gärna kommer fram då och då. Det är så underbart att få vara i den världen för en liten stund. Ikväll har jag modellerat några figurer som ska sitta på tårtan som ska iväg på torsdag. Tänkte ge er en liten sneakpeak:)
Ska bli så kul att få skapa denna tårta och jag hoppas såååååå att lilla Hedvig (som födelsedagsbarnet heter) kommer tycka om den! Ska verkligen göra mitt bästa för att hon ska bli glad!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Svampen är ju sååå bedårande!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Rose-Marieapril 26, 2011

  Ser ut att bli en underbar tårta,ser fram emot att få se resultatet.

  SvaraRadera
 3. Vilka små vackra konstverk:)

  SvaraRadera
 4. Tack, vad glad jag blir för era kommentarer!! Jag är ju nykomling på det här med att modellera så jag övar friskt och hoppas på att bli bättre :)

  SvaraRadera
 5. Emma & Beaapril 26, 2011

  ÅÅÅÅÅ så fiiiiint! Du är ju bara för gullig, och duktig! Vi ser med glädje fram emot det, Hedwig vet att hon ska få en sagotårta nu och hon såg väldigt glad ut när jag sa att det kommer att vara bin på den :-)

  SvaraRadera
 6. Julia Sandellapril 28, 2011

  Ser helt ljuvligt ut!! Hedwig kommer definitivt älska tårtan, liksom vi andra. Svamphuset hade man gärna bott i, fast hade nog valt en kallesvamp ifall man råkade smaka på sin vägg. Lite vanskligt med flugsvamp ;)
  Kram

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)