St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 25 mars 2014

Underbara bilder och sonen som inte ville äta tårta!

Ja kära vänner, för några veckor sedan fotades min underbara son i det som skulle vara en "smash the cake"-fotning. Det är en amerikansk idé där barnet ska gå loss på tårtan och helst sitta och mumsa i sig. Men min käre son var inte alls med på den idén. Det visade sig istället att han inte alls tyckte om idén om att kladda ner sig. Istället så valde han att inte röra tårta. ALLS. Inte ens en liten smakbit tog han. 
Och vi försökte. Och försökte. OCH FÖRSÖKTE.
Men...sonen hade bestämt sig att inte göra som vi ville. Man kan säga att han brås på sin mor.
Lika envis och går alltid sin egen väg.
Det är nog tur det.

Bilderna är tagna av fantastiska Josefina Norman som har studion ni hittar länk till här nedan. Hon är en mycket duktig fotograf som alltid lyckas få mycket känsla i sina bilder. 
Och jag rekommenderar henne varmt! För inte nog med att hon tar underbara bilder, hon lyckas också få sina modeller att känna sig avslappnade och glada framför kameran....även om de inte vill röra tårta!!!

Fotograf Josefinas hemsida hittar du HÄR, gå in och kolla igenom hennes underbara bilder- jag lovar du blir kär!!!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)