St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 22 mars 2014

Hockeytårta och det börjar gå framåt!

Ja kära vänner, så bidde det en hockeytårta! Och ännu en modellering. Och jag måste säga att det går framåt med dessa gubbar. Förut tyckte jag det var väldigt svårt att modellera dem och det tog en väldig tid. Men nu har jag börjat få lite rutin på det och de flesta delarna växer fram relativt lätt. Det finns så klart alltid utrymme för förbättring och det är en ständig övning, men roligt är det! 

Hockeyspelaren är gjord helt av sugarpaste och varje del är handgjord. Tårtan är gjord på vaniljbotten och fylld med ett lager hallonmousse och ett lager mjölkchokladfluff på en bädd av Dulce de Leche.
Tårtan är spacklad med citronsmörkräm och täckt med marsipan.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)