St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 17 mars 2014

Barbapappa tog sig en tur till tivoli och äggkartongens eviga varande!

Ja kära vänner, ibland blir saker inte riktigt som man tänkt sig. Eller rättare sagt- bilderna blir inte som man tänkt sig. Ibland blir de roligare!
Bilden ovan tog jag egentligen för att jag ville tipsa om ett bra sätt att frakta figurer gjorda av sugarpaste i. Men så upptäckte jag när jag tittade på bilden i kameran, att det ser ut som att de åker en berg-och-dalbanevagn...eller kanske flumride. Visst ser de härliga ut där i sin lilla äggkartong?! Lite så där skönt avslappnade inför turen. Och Barbamamma smilar verkligen upp sig mot kameran.
Ja visst är det härligt när det inte alltid blir som man tänkt, ibland blir det bättre!

Familjen Barbapappa är gjorda för hand och modellerade av sugarpaste. De är därmed fullt ätbara. Men vem vill äta en Barbapappa????
Och det jag egentligen skulle komma till med detta inlägg var ju att äggkartonger kan ha många användningsområden. De passar utmärkt till att frakta till exempel minicupcakes i. 
Eller forma blommor gjorda av sugarpaste.
Eller torkställ för blommor.
Eller som förvaringsplats för dekorationer.
Eller helt enkelt för en Barbapappafamilj att åka på tivoli i!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)