St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 14 november 2013

Sccccchhhyyyyyyyy, hon sover!


Ja kära vänner, ibland gäller det till att vara snabbtänkt. Framför allt om man bara har några timmar på sig att göra en tårta med en Pippidekoration. Jag är rätt nöjd över denna med tanke på hur kort tid jag hade på mig och nog hann jag med rätt många dekorationer samt att quilta (göra rutmönster) tårtan. 

Pippi ligger som vanligt upp och ner i sängen så fötterna har hon på huvudkudden. Sin väska med pengar har hon i tryggt förvar bredvid sängen!
Ursäkta bildkvalitén men det var lite dåligt med dagsljus när jag skulle fota den. Men ni ser nog vad det föreställer ändå ;)

Tårtan är gjord på vaniljbotten, fylld med blåbärsmousse. Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Samtliga dekorationer är gjorda av sugarpaste. Pärlorna i rutmönstret samt i Pippis väska är sockerpärlor.Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Den blev jättefin! Hur fick du flätorna och sänggavlarna att stelna på bara några timmar?

    SvaraRadera
  2. Wow.. Finner inga andra ord än WOW!! Skit snyggt :)
    Och hur gör man? Återigen wow :P

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)