St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 14 september 2013

En tårta för en prinsessa!


Ja kära vänner; idag har jag verkligen gjort en prinsesstårta. Eller snarare en tårta för en prinsessa! Och en prinsessa har så klart en liten krona. Eller i detta fallet en ganska stor krona. Med massor av pynt så klart!
Tro mig när jag säger att den tog sin lilla tid att göra men för ovanlighetens skull blev den bättre än vad jag trott. Jag brukar finna kronorna ganska svåra att göra eftersom de för det första är svåra att fästa ihop (i mitt tycke). Att få piggarna som man vill är inte heller det lättaste. För att inte tala om mallen. 
Suck. Denna mall. Vad jag har bråkat med den. MEN, det gick till slut. Och efter många om och men lyckades jag få alla pärlor att sitta kvar. 
Pilligt? Svar JA!!!! 
Tålamodskrävande? Svar HELT KLART!
Roligt? Svar JAJEMEN!Tårtan är gjord på vaniljbottnar. Fylld med hallon/limemousse och spacklad med limesmörkräm. Den är täckt med sugarpaste och samtliga dekorationer är gjorda av sugarpaste och därmed ätbara. Pärlorna är sockerpärlor.
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)