St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 25 september 2013

En stor dos av skönhet och en smarrig bit av det goda!!!


Ja kära vänner, idag har jag fått mig en riktig dos av skönhet må ni tro! Jag har varit på en härlig kväll i inredningens tecken! Detta då stadens absolut vackraste butik hade en av sina återkommande mysiga VIP-kvällar. Höstens nyheter visades upp i all sin prakt och ljusen glimmade härligt och spred sin glans över både gäster och allt tjusigt att betrakta.
Jag såg säkert minst hundratalet saker jag skulle kunna tänka mig att inreda hemmet med och tro mig- det är inte svårt att bli frestad till att köpa hem diverse vackra saker!!!
Så låt mig få visa ett axplock av allt magiskt att vila ögonen på:
Makalöst goda tilltugg serverades -som ostar, korv, oliver och annat galet gott. Dessa godsaker kom från MALINS DELIKATESS & VILT och har du som bor i Kalmar eller som är här på besök, inte varit där så rekommenderar jag starkt att göra ett besök!!! Där finns det verkligen något för alla. Kanske du vill ha en god tapasbricka till helgen? Några goda ostar till vinet? Eller en perfekt ätbar gå-bort-present- ja då är det dit du ska gå!!!Fantastiska kvinnor! Malin (till vänster) från Malins Delikatess och Åsa som äger vackra Topiary. Två kvinnor som kan det där med det härliga och vackra i livet!


Alltid lika härligt att göra ett besök på TOPIARY!
Har du inte varit där? Då måste du så klart göra ett besök på Kaggensgatan 4 i Kalmar!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)