St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 26 september 2013

En liten sneakpeak på mig!!

Ja kära vänner, som jag berättade så blev jag ju omgjord förra helgen och så fick jag ju dessutom äran att vara lite modell. Superkul så klart!!! Och nu har jag fått se en liten sneakpeak så därför vill jag ju så klart visa er!!!
Så, här är en liten sneakpeak på.....mig!Bilderna är tagna av Fotograf Josefina, ta er en titt på hennes fantastiska bilder HÄR!!
Själv sitter jag i spänd förväntan på att få se resten av bilderna!!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Wow!
    Kanonfina bilder o visst är det kul att få bli stylad o modella lite - den glädjen syns liksom i bilderna.
    Själv hoppade jag på ett bli modell-för-en-dag-erbjudande för något år sedan. Sneakvarianten, man blev sminkad o blev fotad. Allt gick på löpande band o bilderna var sedan svindyra... :( Men glädjen, att känna sig snygg o jisses vilken kick jag fick redan vid första poseringen - och det syntes på bilderna. Jag brukar ALDRIG o då menar jag verkligen aldrig bli bra på foto men det fanns flera bilder som var riktigt riktigt bra så jag var ju bara tvungen att betala för att få med dem hem.
    Som sagt, toppenfina bilder på dig, förstår att du är spänd på resten! Snygg färg på håret förresten, mustigt.

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)