St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 6 juli 2014

Det måste finnas en första gång för allt!

Ja kära vänner, nog är det så att det måste finnas en första gång för allt? Detta var åtminstone första gången jag gjort en tårta med blommor bundna på floristtråd. Och jag kan lova att jag blev fullkomligt biten av detta roliga men tidsödande projekt. Det kommer helt klart att bli fler blommor som är gjorda på detta sätt!
Tårtan är gjord på vaniljbottnar, fylld med hallonmousse och vit chokladmousse. Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Blommorna är gjorda av sugarpaste liksom de övriga dekorationerna.

Vill du lära dig hur man gör liljorna som ses på denna tårtan så klickar du HÄR.Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)