St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 18 maj 2014

Harley Davidson-tårta! En utmaning utan dess like!!!

Ja kära vänner, denna gången var det nästintill att jag tog mig vatten över huvudet. Detta är UTAN TVEKAN den svåraste modellering jag NÅGONSIN gjort! Det är nästan så jag inte har något hår kvar längre (slet ut det i desperation när jag gjorde denna hoj!!!) och det var nära ett bryt ett antal gånger. Att modellera en Harley Davidson-motorcykel på frihand är definitivt inget jag rekommenderar. Och NEJ, det lär inte komma ett steg-för-steg på denna för detta var nog både första och sista gången jag gav mig på att göra en hoj. Så mycket detaljer som dessutom måste passa ihop. Det är som att lägga ett sjukt svårt pussel fast du måste skära ut alla bitar själv. Och att sedan få den att stå upp utan stöttor- ja det ska vi inte ens tala om!!! 
MEN, nu är den gjord och ihopsatt och jag bara hoppas att den lyckas stå kvar och hålla ihop.
Svettigt värre!Tårtan är gjord på vaniljbotten. Den är fylld med jordgubbsmousse och skogsbärsmousse och är laktosfri. 
Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Hojen är gjord av både marsipan och sugarpaste. Den är målad med ätbar silverfärg.
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)