St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 4 maj 2014

Figurerna från Madagaskar och hur man gör vatten!
Ja kära vänner, så var det dags för ännu några figurer jag inte tidigare gjort. Och nog var de lite kluriga, speciellt zebran Marty. Lejonet Alex, flodhästen Gloria och giraffen Melman var snäppet enklare men ändå långt ifrån lätta. Men nog är det roligt att det är lätt att sitta förlorad i dekorationernas värld i flera timmar.
Det är också första gången jag gör vatten, eller tja- gör så att det ska se ut som vatten. Jag vet att det finns flera sätt men detta tyckte jag var väldigt smidigt. Jag använde mig helt enkelt av Wiltons Sparkly Gel som finns i flertalet färger. Det innehåller lite glitter vilket gör att vattnet skimrar fint.
Jag använde den vita gelen och den var verkligen lätt att jobba med. Vill du göra detta så börjar med att grunda med en sugarpaste i blå färg. Lägg sedan på ett lager med Sparkly Gel och dra ut det lite med en pensel. Ta därefter lite av Wiltons blå pastafärg i en palettkopp och lägg en klick gel i färgen. Ta en pensel och blanda runt lite. Dra därefter försiktigt med penseln ovanpå den gelklädda blå sugarpasten. Då får du fram ett vackert vattenmönster och det ser genast mer levande ut.

Färgen och Sparkly Gel kommer från: 

Hos dem hittar du MASSOR av roligt material för både bakning, scrapbooking, målning och dekoration, textil- och läderslöjd samt mycket mycket mer! Gå in och se dig omkring och jag lovar du kommer hitta mängder av saker att klicka hem!! 
Och du kommer definitivt bli pysselsugen av deras fina inspirationssida där du finner mängder med tips på vad för roliga saker du kan skapa själv.Du kan även använda gelen som dekoration till blommor. Eller varför inte likna effekten av dagg? Sparkly gel kan användas till mycket och är så klart helt ätbar!
Du hittar den HÄR hos Slöjddetaljer!Tårtan är gjord på vaniljbotten. Den är fylld med mjölkchokladmousse och skogsbärsmousse. Tårtan är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Samtliga dekorationer är gjorda av sugarpaste.Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)