St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 15 december 2013

Bärgarn och Blixten- en trevlig bekantskap!


Ja kära vänner, idag har jag gjort mig en ny bekantskap. Eller nja, jag visste ju så klart vem han var och han charmade mig redan från början. Jag menar, vem kan motstå en sådan sötnos?
Jag pratar förstås om goe Bärgaren från filmen "Bilar". Det var min första gång att modellera honom nämligen. Först stod det helt stilla i huvudet och jag fick inte till något alls. Men efter några försök så lyckades det och så här med facit i hand så är jag nog rätt nöjd ändå.Tårtan är gjord på vaniljbottnar. Den är fylld med citronmousse och hallonmousse på ett lager med lemoncurd och hallonsylt. Tårtan är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Figurerna är gjorda i sugarpaste och fullt ätbara.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)