St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 7 augusti 2013

Gott om inlägg var det ont om och stormvinden som tog över!

Ja kära vänner, om det nu finns några kvar som läser bloggen vill säga...
Gott om inlägg har det ju verkligen varit ont om de senaste månaderna. Det är inte lätt att hinna med allt man vill här livet som ni säkert alla vet. Min kära blogg har fått stå tillbaka länge nu då det inte bakats speciellt mycket och framför allt inga tårtor. Men som ni kanske såg i inlägget innan så är jag tillbaka nu, åtminstone lite grann. Och det känns SUPERHÄRLIGT!!! Det var ju alldeles för länge sedan någon tårta skapades men det kändes galet kul att få skapa lite igen. 
Varför har jag inte bakat på så länge då? 
JO; här är skälet, vår lille stormvind som tagit över:Hej jag heter Charlie!
Jag är sju och en halv månad gammal och väldigt, väldigt, väldigt busig tycker mina föräldrar. 
Jag är en snabb liten kille som är väldigt nyfiken på livet och alla roliga saker man kan kasta på golvet.
Jag är ganska tidig av mig för jag har redan lärt mig att sätta mig upp, sitta själv, krypa och nu jobbar jag hårt på det här med att eh...stå...tror jag det heter?
Ni vet det här när man kan nå allt som finns inom en armlängds avstånd? Som gör att man kan riva ner allt det på loppet av en sekund så fort mamma vänder ryggen till?
Jag tycker mina föräldrar är ganska tråkiga för de har surrat fast alla hyllor i väggen, spikat fast alla sladdar och pluggat igen alla kontakter. De har dessutom flyttat alla saker jag tycker är roliga att pilla på...typ porslin och allt annat som jag anser låter så kul när det åker i golvet. Den där lampan som jag tyckte var så rolig att slänga i golvet har de flyttat på...suck vad de är taskiga!
Men när de inte ser springer jag fram med min gåstol och så öppnar jag ena lådan i skrivbordet. Där finns det massa roliga papper som jag kan slänga ut på golvet! Jag vet ju att min mamma tycker så mycket om att städa, hon gör det ju hela tiden? Just därför tänkte jag hjälpa henne så hon kan få göra det så ofta det går. Som genom att slänga ut hela skålen med kattmat om och om och om och om igen....
Eller varför inte slänga ut alla skorna från skohyllan? Eller strimla varenda litet papper jag kommer åt?
Min mamma säger att jag kan få jobb som professionell pappersstrimlare eller eventuellt som orkan- allt som kommer i min väg yr omkring tycker hon. Förstår inte riktigt vad hon menar med det?

Förutom att hjälpa mina föräldrar så att de får städa ofta så tycker jag även om att busa. Min mamma brukar leka tittut med mig och det ÄLSKAR jag! Hon springer iväg och gömmer sig bakom en dörr eller en vägg och så kryper jag efter för att se vart hon är. När hon hoppar fram och skriker BU så skrattar jag så jag kiknar! Min mamma är tokig hon! 
Och min pappa är ganska tokig han med. Han brukar kittla mig och busa med mig tills jag skriker av skratt. Han är dessutom väldigt bra på att få mig att somna gott, något mamma är värdelös på för hon bara stimmar upp mig!

Min syster älskar jag mer än stjärnorna och när hon är med mig så blir jag så glad. Hon busar med mig och det tycker jag är galet kul! Titta så fina vi är:


Tänk vilket tur att just jag fick världens bästa storasyster!!!

Ja, det var en liten kort presentation av mig. Nu har jag inte tid längre- ska iväg och busa!!!
Kram på er!

/Världens största busfrö Charlie


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig gästbloggare !!! Så underbart söt.

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Vilket underbart inlägg, och vilken underbar liten prins och prinsessa du har!!
  Förstår att bloggen fått stå tillbaka, men vad gör det..när man har en sådan liten goding i sin närhet!
  Önskar dej en fortsatt härlig dag!
  Kram Annika

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)