St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 21 januari 2014

Pimpa ditt bakverk med läcker metallicfärg!!


Ja kära vänner, många av er känner redan till metallicfärgerna man kan använda att måla både tårtor och macarons med. Men för er som inte vet om dem kan ju detta vara lite intressant! 

För att få lite extra läcker effekt på tex macarons och tårtdekorationer kan man ju faktiskt måla dem med dessa läckra färger. Själv tycker jag de ger en riktigt cool och lite lätt glänsande effekt och jag tycker de är roliga att använda.

Ätbar målningsfärg som är färdig att användas. Skaka flaskan väl före användning och använd en pensel för att applicera färgen. Färgen är vattenlöslig vilket innebär att penseln du använder är lätt att rengöra.

Ett litet smakprov:Lite godsaker jag gjort där jag använt Metallicfärger och målat med:

Färgerna kommer från Rainbow Dust och finns på flertalet tårttillbehörsbutiker på nätet, tex HÄR.

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Så effektfullt och såå snygga tårtor och bakverk!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)