St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 26 januari 2014

En ny liten figur och inget jobb i flygplansbranschen!


Ja kära vänner, då bidde det en tårta igen. Denna gången en figur jag inte gjort tidigare. För man måste ju utmana sig själv lite då och då. Jag kan dock säga att det inte var så där väldans lätt att fästa just vingarna. De hade en liten tendens att droppa ner och det finns inte ett flygplan i världen som skulle kunna lyfta med halvslokande vingar. Kan krasst konstatera att flygbranschen inte är för mig. Jag håller mig nog hellre nere på marken där jag står stadigt.

Flygplanet heter Dusty och är en av figurerna i den animerade filmen "Planes"  eller på svenska "Flygplan".
Jag gjorde själva kroppen på planet av RKT- Rice Krispie Treats, du kan läsa mer om det HÄR.


Dekorationerna är gjorda av sugarpaste/marsipan. De stora molnen har jag gjort av marschmallows som jag sedan täckt med sp. 
Tårtan är gjord på vaniljbottnar och fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan/sugarpaste.

Grattis Albin på din dag!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)