St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 22 juni 2014

Fotbollstårta och sommarens planer!

Ja kära vänner, denna tårtan gjordes för ett tag sedan men jag har inte riktigt hunnit med att lägga ut den. Nu är det tusen järn i elden på samma gång känns det som men det trivs jag ju med!
Nu börjar vi inspelningarna av sommarens MENY i P1 och jag ser verkligen fram emot det måste jag säga. Det ska bli oerhört roligt att få göra detta och vi har mycket smarrigt planerat inför varje program! Programmen kommer sändas varje torsdag, tid återkommer jag med för er som vill lyssna.
Hoppas ni följer med mig och Annica Triberg när vi pratar godsaker och så klart mat. Jag lovar det kommer bjudas på mängder med goda recept, tips och trevliga reportage!!

För att återkomma till tårtan; den är fylld med jordgubbsmousse och chokladmousse. Spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med sugarpaste. Samtliga dekorationer är gjorda av sugarpaste.

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)