St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 26 juni 2012

En annorlunda förfrågan!!

Ibland får man en sån där annorlunda förfrågan som man bara måste göra för att det låter så kul. Och det var precis vad jag fick av min underbara väninna Annika för några veckor sedan. Hennes man har nyss fyllt år och varje år när de ställer frågan vad han vill ha så får de alltid samma svar. Som så många andra män så vet han inte vad han önskar sig utan svarar istället "Stekt uggla med motorglasögon"???? 
Jag kan säga att jag inte är så förvånad att det kommer något sådant från Albert, som födelsedags"barnet" heter. Han är en man med oerhört mycket humor och både han och Annika är två människor som jag uppskattar enormt mycket att de finns i vår närhet. Vi har delat många roliga middagar och fikastunder så därför var det en självklarhet att säga ja till denna roliga tårta. För det skulle så klart vara just en stekt uggla med motorglasögon. Och vad bättre att servera den i än en stekpanna?


Och ugglan fick så klart heta Albert!!!


Nu hoppas jag härlige Albert blir nöjd och glad när han äntligen fått det han tjatat om ;)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

9 kommentarer:

 1. det var nog den roligaste beställningen jag hört talas om. Han verkar vara härlig den där Albert!*skratt*..du lyckades nog verkligen infira hans drömmar :)

  SvaraRadera
 2. Sötaste brillorna i staaaan! <3

  SvaraRadera
 3. Haha, oj så rolig och härlig tårta! Superfin ! Roligt med annorlunda beställningar ju=)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. a den var riktig speciell,och häftig att du gav den så med stekpanna.
  supercool

  SvaraRadera
 5. Underbar!
  Får vi höra om Alberts rekation? ;)

  /Christine

  SvaraRadera
 6. Vilken rolig tårta :-) Kan inte förstå hur man kommer på tanken med stekt uggla med motorglasögon ;)Är också nyfiken på alberts reaktion :)

  SvaraRadera
 7. Haha, grym tårta! Ja nu fick han verkligen vad han tjatat om :) Superkul med lite annorlunda tårtbeställningar. Kul idé att servera den i en stekpanna!

  SvaraRadera
 8. Tack allihop! Vad glad jag blir att ni tycker om den :D! Den var verkligen rolig att göra!
  Kan avslöja att Albert blev så glad att han hade tårar i ögonen och det är ju ett gott betyg! Det är utan tvekan en av de absolut härligaste människorna jag känner och han är full med bus och charm liksom hans fru (som för övrigt kom på den roliga idén med tårtan!). Vad vore livet utan sådana människor?!!! :)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)