St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 21 juni 2012

GLAD MIDSOMMAR till er alla härliga läsare!!

Ja kära vänner, då var det midsommar. Den där härliga högtiden när matbordet åker in och ut beroende på regn eller sol. Och så klart den sedvanlig maten med sill, nypotatis, gräddfil, gräslök.....eller för min del köttbullar och prinskorv...jag är ju dessvärre inget fan av sill. Men jag är däremot ett fan av sommar!!! Och det håller jag så klart tummarna för imorgon, liksom många andra av er.
Å andra sidan spelar det nog egentligen ingen roll vilket väder det är, så länge man har trevligt sällskap- eller vad säger ni?!
Nåväl, jag ska hålla mig kort denna gången och önska er en riktigt HÄRLIG MIDSOMMAR med denna lilla midsommartårta! Hoppas ni får njuta av god mat i gott sällskap och må solen lysa på er alla!!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Jättevacker midsommartårta!

    SvaraRadera
  2. Så fin tårta! Hoppas er helg har varit fantastisk precis som vår :) Även om jag inte kommenterar alltid så följer jag din blogg slaviskt! Har sett den lille... åhhh så härligt, kram vännen!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)