St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 23 juni 2012

När man får för mycket...

Ja kära vänner, när man får för mycket av något måste man ju göra mesta möjliga vettiga av det eller hur?! Sambon och jag hade lyckats köpa på oss liiiiiiiite för många liter jordgubbar igår då vi ovetandes om att den andra handlade bär, handlade själva och insåg att vi plötsligt stod med fyra liter jordgubbar....
Det blir kanske lite väl mycket att äta upp på egen hand och som vi alla vet håller sig ju dessvärre inte bären i en evighet. SÅ....då fick det bli ett annat användningsområde än direkt ner i magen; de fick användas till härliga midsommarcupcakes så klart! Och inte nog med jordgubbar, de fylldes dessutom med både vit och mörk choklad- man tager vad man haver hemma liksom ;). Och vem säger nej till jordgubbar och choklad? Inte jag i alla fall!! Mumsiga och somrigt bäriga blev de utan tvekan. Som dekoration denna gången blev det inte alls något avancerat, snarare tvärtom; grädde samt en söt jordgubbe och penséer från den egna balkonglådan! Ibland krävs det faktiskt inte speciellt mycket för göra något vackert!


Hoppas att ni haft en riktigt härlig midsommar med god mat och trevligt sällskap samt en väldans massa solsken!
Själv har jag haft den trevligaste midsommaraftonen på länge och den bjöd på många härliga skratt och många tokigheter. Trots regn halva dagen så blev det en mycket bra dag och kväll- som jag tidigare sagt; sällskapet betyder allt!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Vilka underbara macarons du gör! Ville bara fråga vilka färger du använder för att få dem kolsvarta och klarröda? Hälsningar Josefine

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bakverk du har gjort! Hit kommer jag kika in ofta!

  http://bakasockerfritt.blogg.se/

  SvaraRadera
 3. Så vackra! Håller med dig, enkla dekorationer blir också jättefina! Behöver inte alltid vaa det mest avancerade som tar tid :)

  SvaraRadera
 4. Vad använder du för kamera, objektiv m.'m??

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)