St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 7 juni 2012

Underbar inredning från Topiary!

Ja kära vänner, då har man varit på besök på finaste inredningsbutiken och min absoluta favorit Topiary! Kameran fick som vanligt följa med så jag kunde föreviga allt vackert där. Och vilka underbara sommarnyheter som kommit in nu, man kan liksom inte göra annat än att sukta efter allt vackert som man kan vila ögonen på. Det är inga problem att hitta minst hundra saker man vill pryda hemmet med där inte!!! För er som bor i Kalmar och missat denna underbara butik så kan jag bara säga; GÅ IN DIT OMEDELBUMS!! För er som ska ta en tripp till vår vackra stad så säger jag; denna butik får ni INTE missa!! Och för er som inte ska besöka Kalmar eller bor här så säger jag; det går alltid att skicka saker!! Och Åsa som äger butiken är som tur är en oerhört härlig person som gör allt för att hjälpa till :)
Så vänner, luta er tillbaka och NJUT av alla vackra saker!!!För fler bilder på Topiarys vackra inredning så klickar ni HÄR!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. hej.ja har en sak till dig på min blogg

    SvaraRadera
  2. Hej! Var med och TÄVLA om ett somrigt vår-kit på min blogg ♥
    http://muzicmecupcake.blogg.se/2012/june/tavla-om-ett-somrigt-var-kit.html

    Kramis ♥

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)