St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 7 maj 2012

Whoop whoop WHOOPIES!!

Ja kära vänner, det har ju inte blivit så många inlägg här på bloggen de senaste veckorna. Sorgen efter min pappa är fortfarande ytterst närvarande men någonstans i det hela får man inte glömma bort att leva. Jag försöker börja så smått med bakningen men gör det enbart när jag har riktig lust och vilja, annars funkar det inte. Man får helt enkelt hitta sin egen väg tillbaks.
Men igår fick jag allt lite inspiration eftersom jag fick två härliga bakböcker i present av käre J, så självklart passade jag på att njuta av dem. Och VIPS så kom lusten att vispa ihop något smarrigt! Det fick helt enkelt bli chokladwhoppies med päronmarängfyllning.....SÅÅÅÅÅÅ GOOOOOOOOOOOTT!!!!!! 
Visserligen ordentligt kladdigt med fyllningen eftersom den bidde lite för lös men vem bryr sig om det när man får njuta av något smaskigt?

Receptet kommer så klart här på bloggen! Redan ikväll till och med :)

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping


2 kommentarer:

 1. Oj ojoj... lät ju hiskelit gott.. å du.. Välkommen tillbaka... du har varit saknad ;)

  <3

  SvaraRadera
 2. Hejsan,

  Jag har precis startat My Sweet Party och jag skulle mer än gärna vilja att du bidrar. Kika in på min blogg för mer information. Temat för maj månad är choklad.

  http://www.meandmysweets.blogspot.co.uk/2012/05/my-sweet-party-chocolate-cake-love.html

  XXX Johanna

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)