St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 28 maj 2012

En födelsedag och Mors dag i ett!!

Ja kära vänner, igår var det dags att fira Mors Dag men även min födelsedag. Och det blev verkligen en härlig dag! Jag blev väckt klockan 07.00 av min underbara dotter som kom in med frukost på sängen och fick dessutom vakna till ljudet av hennes vackra sång :)
Dagen fortsatte med strålande solsken och varmt väder och vi firade både mig och min fantastiska mamma hemma hos föräldrarna. God mat och fika förgyllde så klart dagen och vad vore en födelsedag utan tårta?! Jag hade som vanligt bakat men det fick bli en lite improviserad tårta då tiden inte riktigt räckte till. MEN, jag blev ganska nöjd med den ändå. Och god var den utan tvekan. Fyllningen bestod av passions/persikomousse på en bädd av färska jordgubbar och krossade maränger. Inte dumt alls om jag får säga det själv! Och så blev det så klart lite muffins med äpple och kanel, YUM!
Trevliga presenter var det också gott om och det blir man ju inte ledsen av :).
Det är just en sådan dag man inser vilken härlig familj man har och hur oerhört glad jag är att jag har så många runt omkring mig som jag älskar så mycket!!!

The Cake!!!


T
Och så har jag lekt lite med Instagram igen :)Underbara liljekonvaljer som nu sprider ljuvlig doft i hela hemmet!Och klantig som jag är så glömde jag minneskortet till kameran så det fick bli mobilbilder igen! Jaja, minnet är bra men inte särskilt långt....what can I say ;)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. nej men vilken fin tårta. Den ser super mumsig ut!:D

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)