St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 3 maj 2012

Å äntligen blev det macarons igen!!!

Ja kära vänner, äntligen fick jag igång ett macaronsbak! Och det var så skönt att få sätta igång igen, nu har lusten att baka börjat infinna sig igen...lite åtminstone. Efter allt tråkigt som hänt börjar glädjen att skapa infinna sig, känns som att det var ganska länge sedan.
Så idag fick det bli två olika smaker på macarons fast med en och samma fyllning. Viol och tutti-frutti blev smaksättningen och fyllningen blev ren Nutella....YUM! Jag ÄLSKAR verkligen Nutella, det är ju bara såååååååååååååå galet gott! Faktum är att jag kan äta det rätt ur burken, bara så där, inga problem med det alls faktiskt!Macaronsen är pyntade med helt vanligt "strössel" som man kan köpa i matvarubutikerna, inget konstigt här inte :).
Kan tillägga att violströsslet gjorde sig alldeles ypperligt på macaronsen, det blev lite "crunch" av det!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. va härligt att du fått igång bakandet igen.håller med dig.älskar nutella och de är ruskigt gott.älskar o bre på mackan,så attans gott blir det.går ju o använda till så mycket.
    dem blev superfina som alltid dina macarons blir

    SvaraRadera
  2. Jag kan säga desamma. Jag har heller inga problem att äta nutella direkt ur burken ;)

    Tänkte också passa på att tipsa om tävlingen på min sida där man kan vinna saker från sagaform www.matochglass.se / Emma

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)