Ja kära vänner, det har varit lugnt här på bloggen ett tag pga mycket annat i mitt liv. Men nu kom det en anledning att faktiskt baka lite igen! Imorgon fyller jag hela 35 år minsann och det blir till att fira lite lugnt med familjen eftersom det samtidigt är Mors Dag. Men idag hade vi lite smygpremiär på firandet tillsammans med min numera utökade familj och det var väldigt mysigt och trevligt! Dagen till ära blev det både cupcakes, tårta och macarons :).
Macaronsen blev med smak av mynta/ lime samt passionsfrukt. Tårtan fylldes med persiko/passionsfrukt på en bädd av färska härliga jordgubbar och cupcakesen fick bli de gamla hederliga kladdkakeversionen. Sockerchock- javisst!!!
Med alldeles för lite tid så fick tårtan helt enkelt pyntas med vackra riktiga pioner. Har man brist på tid för att göra sockerdekorationer så får man ta "the real thing" och det funkar ju alldeles ypperligt med tanke på de vackra blommor som finns nu!
Och vet ni vad; en av mina uppmärksamma läsare upptäckte att mina alster finns med i senaste numret av tidningen Hembakat!!!!! Wiiiiiihooooooo!
Självklart var jag tvungen att åka i ilfart och köpa tidningen och det var ju galet roligt att se sina alster på bild!
Hur det ser ut får ni se i nästa inlägg :)
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com -
Grattis i förskott vännen, hipp hipp hurra!! Och så kul att du är med i Hembakat wow :) Det är du värd fina du.
SvaraRaderaSå mycket gott du bakat mums. Ja riktiga blommor är så fint som dekoration, kram!
Tänk att jag hittade inspirationen jag sökte efter, redan i andra inlägget =) !! Du e så duktig!
SvaraRaderaDen där "röran" du har spritsat ut på muffinsarna, är det vanlig grädde? Eller e det nåt annat som man kan slänga ihop här hemma? Eller något man köper i butik? =)
Vi ska ha utomhuskalas nästa helg och det blir svårt att hålla grädden på muffinsarna i mer än en minut om solen skiner :-/
Tack snälla :D
SvaraRaderaDet är grädde jag spritsat denna gången, dock inte så hållbart om det ska stå ute. Men å andra sidan är det inte så mycket som klarar att vara i solen någon längre stund. Gör ett sugarpastelock och ha på toppen med fyllning under, det är nog det som håller bäst. :)