St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 11 april 2012

Pssssst; ett litet TIPS!!!!

För er lakritsälskare så tipsar jag härmed om att
Annica Triberg som skrivit den härliga boken 
"Lakrits-en kärleksförklaring i svart" 
kommer vara med i Tv4s nyhetsmorgon imorgon bitti för att tala om boken! Och det får man så klart inte missa om man älskar det svarta guldet :). Jag kommer så klart sitta bänkad framför tvn eftersom jag har med tre stycken bidrag i boken och för att det är en grymt läcker bok med massor av rolig fakta om lakrits samt att Annica är så fantastiskt härlig person att lyssna på!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Gud så spännande!! Vad är ditt favorit lakrits recept? Jg letar efter cupcakes. Vilken tycker du är den godaste cupcaken?

  SvaraRadera
 2. Vet du vilken tid?

  SvaraRadera
 3. Hejsan :) Hur beställer man boken och vad kostar den ?

  Mvh alexandra.natt@bredband.net

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)